###message
Kataloški broj: 878BEU

Sana Juicer 878 self- feeding crna

Sa svojim XL rezervoarom i vakuumskim skladištem, 878 je Sanin sokovnik koji je najlakši za korišćenje.

Varijacije boja
76 600 din
Dostupnost
na lageru > 10 komada
Delivery by 13.9.2024
  • Opis proizvoda
  • Foto / video
  • Ocena proizvoda
  • Diskusija
  • Rezervni delovi

Opis proizvoda

Sana 878 self-feeding sokovnik

Zaista pravi sokovnik "uključi i zaboravi". Samo napunite rezervoar od 2 litra sastojcima, pokrenite sokovnik i udaljite se. Vakuumsko skladištenje čuva vaš sok svežim i hranljivim do 3 dana.

Sana 878 apple

Samo-hranjenje

Zašto ubacivati svaki komad sirovina ručno, kada će Sana 878 to učiniti za vas? Samo napunite veliki automatski rezervoar od 2 litra svojim omiljenim voćem ili povrćem, uključite sokovnik i idite. Sistem sa dve oštrice sortira, seče i hrani sirovine u sokovniku, dajući vam vremena da radite druge stvari. Kružni otvor na poklopcu vam omogućava da ubacite druge sastojke bez otvaranja poklopca.

Sana 878 vac container + pump

Vakuumsko skladištenje

Uz Sana 878 isporučuje se i naša vakuumska posuda za sok od 1500 ml. Održavajte svoj sok svež i ukusan bez gubitka bilo kakve zbog oksidacije do 3 dana. Samo gurnite poklopac i koristite priloženu pumpu da uklonite vazduh iz posude. Ako se pridržavate dnevnog režima soka od celera od 500 ml, možete napraviti sok za danas, a zatim vakuumom zatvoriti dovoljno soka za naredna tri dana. Zašto cediti svaki dan kada to možete da radite samo dva puta nedeljno? U poklopac je ugrađen zgodan kalendar, tako da ćete znati koliko dugo je sok čuvan.

 

Sana stainless steel pulp container

Kontejner za pulpu od nerđajućeg čelika

Pravo umetničko delo, naš poliran kontejner za pulpu od nerđajućeg čelika za pulpu je takođe praktičan. Prvo, ima mnogo veći kapacitet od malih plastičnih kontejnera za pulpu koji idu uz druge sokovnike. To znači da se nećete vratiti do sokovnika kada završi ceđenje i pronaći prepunu posudu za pulpu ili  sa pulpom koja se prosula na vaš pult. Drugo, ako želite da sačuvate svoju pulpu za stvari kao što su mafini, kolači ili dehidrirani krekeri, nerđajući čelik za hranu je najbolji način da to uradite.

 

Sana 878 parts (3 of 9)

Tri sita u pakovanju

Većina vertikalnih sokovnika ima samo jedno sito. Sa uključena tri sita, Sana 878 blista u svestranosti.

  • Sito za fino ceđenje soka: Ovo se koristi za dobijanje najvećeg prinosa soka kod većine voća i povrća. Stotine mikro perforacija u mreži od nerđajućeg čelika obezbeđuju optimalnu količinu snage ceđenja, dajući vam najčistiji mogući sok.
  • Grubo sito za ceđenje soka: Za mekše voće kao što su ananas, bobice i meke jabuke koje se mogu začepiti u finom situ za ceđenje soka, grubo sito ima veće rupe za manji pritisak i glatko ceđenje soka. Takođe je idealno ako više volite kašasti sok.
  • Sorbet sito: Napravite bogat desert mešanjem smrznutih banana sa bobicama, mangom, tropskim voćem i još mnogo toga. Napravite glatki sorbet od breskve sa smrznutim breskvama. Preradite bobice za divan sladoled. Mogućnosti su beskonačne.

 

 

Glavne karakteristike

  • Sistem za samostalnim ubacivanjem sirovina
  • Spremnik velikog kapaciteta od 2000 ml
  • Dvostruki sistem sečiva sortira, seče i hrani sirovina
  • Tri sita za čvrste proizvode, meko voće i sorbet
  • ceđenje sokova pri 50 obrtaja u minuti
  • vakuum posuda zapremine od 1500 ml za sok sa pumpom
  • Snažan, ali tih motor od 200 W
  • Kontejner za pulpuod nerđajućeg čelika veličine XL
  • Slavina za sokove za mešanje sokova
  • Proizvedeno u Južnoj Koreji od vrhunskih komponenti

Parametri

Prozvođač
Sana Products
Boja
Black
Zemlja porekla
Južna Koreja
Dimenzije
47,7 x 24,3 x 25,1 cm
Garancija (motor/delovi)
10/3 godina
Da li želite saznati više
o ovom proizvodu?
Pitajte nas sada u diskusiji.
Postavite pitanje

Foto / video

Video

Ocena proizvoda

There are no posts in this discussion. Be the first!
Write your review
Rating for Sokovnik Sana 878 self-feeding
Vaša ocena
Prosečna ocena
Zatvori prozor

Diskusija

Da li želite saznati više
o ovom proizvodu?
Pitajte nas sada u diskusiji.
Postavite pitanje